شهید مجتبي آدينه وند
شهید مجتبي آدينه وند


۴ دی ماه ۱۳۶۵
مجتبي آدينه وند
نام پدر : حاتم
دانشگاه : علامه طباطبايي
مقطع تحصيلي : كارشناسي
رشته تحصيلي : ادبيات فارسي
مكان تولد : كوه دشت (لرستان)
تاريخ تولد : 1345
تاريخ شهادت : 1365/10/04
سمت : تيربارچي- آرپي جي زن
مكان شهادت : شلمچه
عمليات : كربلاي 4
زندگی نامه

شهید مجتبی در سال 1345 ه.ش در خانواده ای متوسط و مذهبی در شهر کوهدشت لرستان چشم به جهان گشود. سال های اول زندگانی را در حالی سپری نمود که کشور در خفقان ستم شاهی به سر می برد، و دوره ابتدائی را در یکی از مدارس شهر به تحصیل پرداخته و در کنار آن با شرکت در کلاس های قرآن و معارف اسلامی و مجالس جشن و سوگواری ائمه اطهار (ع) از همان ایام کودکی و نوجوانی رابطه خویش را با مسجد و روحانیت مستحکم نمود. در حالی که از دوره ابتدائی فارغ التحصیل و در دوره راهنمایی به تحصیل خود ادامه می داد که انقلاب اسلامی به رهبری بت شکن زمان، امام امت (ره) آغاز شد و او با هم سن و سال های خود با این که بیش از 12 سال از عمرش نمی گذشت همگام با امت در صحنه به مبارزه با رژیم طاغوت پرداخته و از همان آغاز حضور فعالانه خود را ثابت و دین خویش را به انقلاب شکوهمند اسلامی اداء نمود.

با شروع جنگ تحمیلی و تأسیس بسیج دانش آموزی در تابستان سال 60 جزو افراد پیشرو بوده و در اولین دوره آموزش به آموختن فنون نظامی پرداخت. چند ماه بعد برای نخستین بار عاشقانه به سوی جبهه شتافته و در عملیات افتخارآفرین طریق القدس و فتح بستان به جهاد و مبارزه با صدامیان کافر پرداخت که در آن از ناحیه کتف چپ مجروح شد. هنوز جراحت او بهبودی نیافته بود که او همراه چند تن از همسنگرانش بار دیگر روانه جبهه شده و در عملیات ظفرمندانه بیت المقدس شرکت نموده که پیروز مندانه از جبهه برگشته و به تحصیل در دبیرستان و شرکت فعالانه در انجمن اسلامی ادامه داد.

زمستان سال 61 با یک گردان از نیروهای رزمی شهر به جبهه عزیمت نمود و در عملیات والفجر مقدماتی به عنوان بی سیم چی گردان تا آخرین توان خود به مبارزه پرداخت. در فروردین سال 62 برای تحصیل علوم اسلامی به حوزه علمیه اصفهان رفت و پس از چند ماه به زادگاه خویش برگشته و در حوزه علمیه شهر تحصیل خود را دنبال کرد. سال بعد برای چندمین بار به جبهه اعزام شد و در منطقه زبیدات و پاسگاه زید به نبرد با جنایتکاران بعثی پرداخت و در همان سال هراه با دروس حوزه، دروس دبیرستانی را به پایان رسانید و موفق به اخذ دیپلم شد.

در سال 64 در کنکور سراسری شرکت نموده و در رشته ادبیات فارسی قبول و به دانشگاه علامه طباطبایی راه یافت.

ایشان که از روح بزرگی برخوردار بود دروس دانشگاه او را قانع و اشباع نکرد و همگام با دانشگاه به دروس حوزه نیز اشتغال داشته و رابطه نزدیکی را با حوزه علمیه قم برقرار نمود با آغاز عملیات غرور آفرین والفجر8 طاقت نیاورده و به شهر آزاد شده فاو عزیمت کرد و پس از چند ماه حضور در میان یاران به دانشگاه برگشت و در این میان همیشه از فراق یاران رنج می برد. تا این که در زمستان سال 65 برای آخرین بار به سوی میعادگاه عاشقان شتافت و در عملیات کربلای4 که زمینه ساز پیروزی های عظیم کربلای5 شد در تاریخ 1365/10/4در حالی که بیش از 20 بهار از زندگی پربارش نمی گذشت به آرزوی دیرینه خود نائل شده و مرغ روحش به ملکوت اعلی پیوست

دیدگاه شما

امام و شهدا

رسانه‌ها و مطبوعات خارجی بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی را درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و هشدار ایشان درباره «بی‌تاب کردن» ناگزیر ملل مسلمان و نیروهای مقاومت از وضع موجود مورد توجه قرار دادند.

به گزارش ایسنا، سخنان امروز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور درباره جنگ غزه و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات خارجی قرار گرفت که در ادامه به مواردی از آن‌ها اشاره می‌شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات امروزشان قضایای جاری فلسطین را جنایت عیان رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی آشکار در مقابل چشم همه جهانیان خواندند و گفتند: اعتراض مسئولان برخی کشورها در مکالمات خود با مسئولان ما این بوده که چرا فلسطینی‌ها غیرنظامیان را کشته‌اند؟ این حرف خلاف واقع است چرا که ساکنان شهرک‌ها غیرنظامی نیستند و مسلح هستند ولی با حتی فرض غیرنظامی بودن، چه تعداد از آنها کشته شدند و چه تعداد از غیرنظامیان فلسطینی این روزها به شهادت رسیده‌اند؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: رژیم غاصب صد برابر آن تعداد، یعنی چند هزار زن و بچه و پیر و جوان غیرنظامی را در این چند روز کشته است و با بمباران مراکز پر جمعیت و ساختمان‌هایی که می‌داند محل سکونت غیرنظامیان است، جلوی چشم مردم دنیا در حال جنایت است.

تا آسمان عشق

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾

ادب عاشقی

سراپا وسعت دریا گرفتند

همان مردان که در دل جا گرفتند

تمام خاطرات سبزشان ماند

به بام آسمان مأوا گرفتند

به دوش ما چه ماند اى دل، که وقتی

خدا را شاهدى تنها گرفتند

چه شد اى دل، که در این راه رفته‏

جواز وصل را بى ما گرفتند

مگر مردان غریبى میپسندند

غریبانه ره دریا گرفتند!

 

دبیرخانه شهدای دانشجو
تعداد شهدا
۳۰۵۸ شهید
آخرین مطالب
نظرات
بایگانی نظرات

Printed from: http://shahidedanesh.ir/27146/

Scan to visit this page: