شهید ابوالفصل موسوي هفتادر
شهید ابوالفصل موسوي هفتادر


۱۴ مردادماه ۱۳۶۶
ابوالفصل موسوي هفتادر
نام پدر : سيدعلي اكبر
دانشگاه : دانشسرای تربیت معلم امام خمینی میبد
مقطع تحصيلي : كارداني
رشته تحصيلي : معلمي
مكان تولد : روستای هفتادر – اردکان (يزد)
تاريخ تولد : 1350/01/01
تاريخ شهادت : 1366/05/14
مكان شهادت : سردشت
عمليات : نصر 7
زندگی نامه

شهيد سید ابوالفضل موسوي، فرزند سيّدعلي‌اكبر، در تاريخ  1350/01/01 هجري‌شمسي همزمان با عيد نوروز در خانواده‌اي مذهبي و مستضعف و از سلالة سادات، در روستاي هفتادر از توابع بخش عقداي اردكان ديده به جهان گشود.

تولّد او كه دوّمين فرزند خانواده بود، شادي و سرور عيد را براي خانواده دو چندان نمود. والدين متديّن و ولايي به تأسّي به اهل بيت-علیهم السّلام- نام زيبا و دلرباي علمدار كربلا، حضرت ابوالفضل، را براي او انتخاب كردند تا باشد كه او نيز در راه با وفاترين يار سيّدالشّهدا(ع) قدم بردارد و با اين اعتقاد در تربيتش كوشيدند.

كودكي را در ساية پر محبّت پدري زحمتكش و در دامان مادري متعهد گذراند؛ امّا اين طريق با صفا بسيار زودگذر بود و در 5 سالگي ساية پر مهر پدر بر اثر تصادف از سر او رخت بر بست و سيّدعلي‌اكبر به رحمت ايزدي رفت. مسئوليّت تربيت و پرورش سيّدابوالفضل بعد از پدر بر دوش مادر فداكارش قرار گرفت.

در 6 سالگي به مدرسه رفت و در دبستان مكتب الصّادق روستاي هفتادر، دورة ابتدايي را گذراند. سپس چون در زادگاهش مدرسة راهنمايي نبود؛ دورة راهنمايي را در مدرسة راهنمايي شمس، شمس‌آباد عقدا كه در نزديكي هفتادر بود،‌ گذراند. سپس در كنكور دانشسراي تربيت معلّم روستايي شركت كرد و در دانشسراي تربيت معلّم امام خميني (ره) ميبد پذيرفته شد.

در سال دوّم دانشسرا بود كه عشق به امام و انقلاب و خدمت به مردم او را بر آن داشت كه تحصيل را رها كرده و راهي جبهه گردد.

محیط پاك و بي‌آلايش روستا و تربيت ديني و صحيح او را جواني متديّن و مذهبي ساخته بود. براي ديگران خصوصاً مادر فداكارش احترام خاصّي قائل بود.

اهل نماز و روزه و مجالس مذهبي و قرآن و دعا بود. مؤدّب بود و دوست داشتني. دوستان و هم‌كلاسي‌ها او را دوست مي‌داشتند.

در سال 1365 كه در كلاس دوّم تربيت معلّم بود، نیاز جبهه ها به رزمنده، نگذاشت در وطن بماند و غربت اسلام را نظاره كند. كلاس و درس و آغوش گرم خانواده و تنها مادر خود را گذاشت و در بسيج ثبت نام كرد و پس از فرا گرفتن آموزش نظامي، راهي جبهه‌هاي نور عليه ظلمت شد و سنگرنشيني عشق و ايثار و دفاع از اسلام را انتخاب كرد.

دو دفعه به جبهه اعزام شد و مدّت 4 ماه و 11 روز از بهترين زمان عمر و جواني را در راه اسلام و جهاد گذراند و در انتظار پيروزي يا شهادت به سر برد.

سرانجام در تاريخ  1366/05/14 در منطقة عمليّاتی سردشت و در عمليّات نصر 7 بر اثر اصابت تركش به شكمش به شدّت مجروح شد و با پرواز روح بلندش به ملكوت به فوز عظيم شهادت نائل گرديد و به جنان پر كشيد و بر سفرة با وفاترين سرباز سالار شهیدان، ابوالفضل(ع)، مهمان شد.

پيكر پاكش پس از تشييع با شكوه توسط مردم شهيد پرور اردكان و منطقة عقدا در گلزار شهداي هفتادر عقدا به خاك سپرده شد.


دیدگاه شما

امام و شهدا

رسانه‌ها و مطبوعات خارجی بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی را درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و هشدار ایشان درباره «بی‌تاب کردن» ناگزیر ملل مسلمان و نیروهای مقاومت از وضع موجود مورد توجه قرار دادند.

به گزارش ایسنا، سخنان امروز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور درباره جنگ غزه و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات خارجی قرار گرفت که در ادامه به مواردی از آن‌ها اشاره می‌شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات امروزشان قضایای جاری فلسطین را جنایت عیان رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی آشکار در مقابل چشم همه جهانیان خواندند و گفتند: اعتراض مسئولان برخی کشورها در مکالمات خود با مسئولان ما این بوده که چرا فلسطینی‌ها غیرنظامیان را کشته‌اند؟ این حرف خلاف واقع است چرا که ساکنان شهرک‌ها غیرنظامی نیستند و مسلح هستند ولی با حتی فرض غیرنظامی بودن، چه تعداد از آنها کشته شدند و چه تعداد از غیرنظامیان فلسطینی این روزها به شهادت رسیده‌اند؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: رژیم غاصب صد برابر آن تعداد، یعنی چند هزار زن و بچه و پیر و جوان غیرنظامی را در این چند روز کشته است و با بمباران مراکز پر جمعیت و ساختمان‌هایی که می‌داند محل سکونت غیرنظامیان است، جلوی چشم مردم دنیا در حال جنایت است.

تا آسمان عشق

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾

ادب عاشقی

سراپا وسعت دریا گرفتند

همان مردان که در دل جا گرفتند

تمام خاطرات سبزشان ماند

به بام آسمان مأوا گرفتند

به دوش ما چه ماند اى دل، که وقتی

خدا را شاهدى تنها گرفتند

چه شد اى دل، که در این راه رفته‏

جواز وصل را بى ما گرفتند

مگر مردان غریبى میپسندند

غریبانه ره دریا گرفتند!

 

دبیرخانه شهدای دانشجو
تعداد شهدا
۳۰۵۸ شهید
آخرین مطالب
نظرات
بایگانی نظرات

Printed from: http://shahidedanesh.ir/26988/

Scan to visit this page: