فرامرز آذری
فرامرز آذری


۲۹ بهمن ۱۳۶۴

شهید جهادگر فرامرز آذری

نام پدر :
تاریخ تولد: 28 شهريور 1339
محل تولد: تویسرکان -همدان
رشته تحصیلی: مهندسی برق
نام دانشگاه : صنعتی اصفهان
تاریخ شهادت : 29 بهمن 1364
محل شهادت: فاو
عمليات:

زندگی نامه شهید 

شهید فرامرز آذری در تاریخ 28 شهريور 1339 به دنیا آمد. او ابتداي زندگيش را به مدت سه سال در تويسركان (يكي از شهرهاي استان همدان) طي كرد. دوران دبستان را در مدرسه «كورش» اصفهان با جديت پشت سر نهاد. دورة راهنمايي و دبيرستان را به ترتيب در مدرسه «ملي كار» و مدرسه «جامع سعدي» گذرانيد. وی از همان اوايل كودكي و قبل از دوران تكليف به وظايف شرعي خويش عمل مي‌كرد.

 در سال 1357 با کسب رتبه ی پنجاه و یکم در رشته مهندسي برق دانشگاه صنعتي اصفهان پذيرفته شد. علي‌رغم قبولي در امتحان اعزام به خارج، در جواب دوستان خود كه وي را براي رفتن به خارج ترغيب مي‌كردند، پيوسته مي‌گفت : «ديگر وقت رفتن نيست، بايد ايستاد و انقلاب را به ثمر رسانيد».

 در واقع از اواسط سال 57، فصل نويني در زندگي وي باز مي‌شود و شكوفايي زندگي وي همگام با پيروزي انقلاب اسلامي به اوج خود مي‌رسد.

قبل از انقلاب فرهنگي، وي در كلاس‌هاي آموزشي تكواندو كه به همت و استادي «شهيد قوچاني» برگزار مي‌شد شركت داشت. وي همگام با ديگر دانشجويان، با شروع حركت انقلاب فرهنگي درس را رها كرده، براي تحقق اهداف انقلاب همراه تني چند از دوستان خود براي خدمت به منطقه محروم شهركرد رفت و به عنوان مربي تربيتي و مدرس ديني در دو هنرستان صنعتي و كشاورزي به انجام وظيفه پرداخت.               در اين مدت برنامه‌هاي مطالعاتي خود را پي‌ريزي كرد و به طراحي شيوه‌هاي مؤثر براي ارتقاء زمينه‌هاي اسلامي شهركرد، مشغول شد.

در تابستان سال 61 به همراه جمعي از دوستانش اردوي آموزشي عقيدتي ـ سياسي شهيد بهشتي (وابسته به دفتر تحكيم وحدت) را رهبري مي‌كرد كه از راديو شنيد جبهه‌هاي نبرد به راننده لودر نياز دارد. پس از طي دوره آموزشي رانندگي لودر به سوي جبهه‌ها روان شد.

اولين بار در منطقه عملياتي پاسگاه زيد (دژ شهيد تبوك) در اثر اصابت تركش خمپاره، از ناحيه زانوها مجروح گرديد ، با اين حال عشق به معبود به او اجازه نداد تا جبهه‌ها را رها كند.

 او در آبان‌ماه سال 61، در جهاددانشگاهي دانشگاه صنعتي اصفهان در بخش فرهنگي مشغول به فعاليت شد و بعداً مسئوليت اين واحد را به عهده گرفت.

وي با انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه همكاري مداوم و فعالانه داشت به گونه‌اي كه هميشه براي مسائل مطرح شده در انجمن پيشنهادات مشخص ارائه مي‌داد و يا مسائل جديد را جهت چاره‌جويي مطرح مي‌كرد. در سال 63-62 در اوج ترور شخصيتهاي انقلاب، به عنوان مسئول «روابط عمومي شوراي پذيرش» دانشگاه كه تنها رابط شوراي پذيرش با دانشجويان اخراجي و تعليقي بود، انجام وظيفه نمود و با قاطعيت تصميمات شورا را اجرا كرد.

آخرين بار، ظهر پنج‌شنبه 17 بهمن 1364 بود كه بي‌مقدمه از انجام عملياتي در جبهه‌ها اطلاع يافت. عصر همان روز آماده و روانه جبهه شد. سيزده روز از آن گذشت تا در نيمه‌شب 29 بهمن 64 در شمال فاو در ساعت سه و بيست دقيقه در اثر اصابت تركش گلوله تانك به ناحيه كمر به فيض رفيع شهادت نايل آمد.

وصیت نامه شهید

…..

 


دیدگاه شما

امام و شهدا

رسانه‌ها و مطبوعات خارجی بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی را درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و هشدار ایشان درباره «بی‌تاب کردن» ناگزیر ملل مسلمان و نیروهای مقاومت از وضع موجود مورد توجه قرار دادند.

به گزارش ایسنا، سخنان امروز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور درباره جنگ غزه و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات خارجی قرار گرفت که در ادامه به مواردی از آن‌ها اشاره می‌شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات امروزشان قضایای جاری فلسطین را جنایت عیان رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی آشکار در مقابل چشم همه جهانیان خواندند و گفتند: اعتراض مسئولان برخی کشورها در مکالمات خود با مسئولان ما این بوده که چرا فلسطینی‌ها غیرنظامیان را کشته‌اند؟ این حرف خلاف واقع است چرا که ساکنان شهرک‌ها غیرنظامی نیستند و مسلح هستند ولی با حتی فرض غیرنظامی بودن، چه تعداد از آنها کشته شدند و چه تعداد از غیرنظامیان فلسطینی این روزها به شهادت رسیده‌اند؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: رژیم غاصب صد برابر آن تعداد، یعنی چند هزار زن و بچه و پیر و جوان غیرنظامی را در این چند روز کشته است و با بمباران مراکز پر جمعیت و ساختمان‌هایی که می‌داند محل سکونت غیرنظامیان است، جلوی چشم مردم دنیا در حال جنایت است.

تا آسمان عشق

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾

ادب عاشقی

سراپا وسعت دریا گرفتند

همان مردان که در دل جا گرفتند

تمام خاطرات سبزشان ماند

به بام آسمان مأوا گرفتند

به دوش ما چه ماند اى دل، که وقتی

خدا را شاهدى تنها گرفتند

چه شد اى دل، که در این راه رفته‏

جواز وصل را بى ما گرفتند

مگر مردان غریبى میپسندند

غریبانه ره دریا گرفتند!

 

دبیرخانه شهدای دانشجو
تعداد شهدا
۳۰۵۸ شهید
آخرین مطالب
نظرات
بایگانی نظرات

Printed from: http://shahidedanesh.ir/64/

Scan to visit this page: